top of page

Ondernemer worden

Bijgewerkt op: 3 mei 2022

Soms loopt het leven anders dan verwacht. Zo ook bij mij. Door gezondheidsredenen kan ik het prachtige beroep als uitvaartbegeleidster op dit moment niet uitoefenen.

Het bijstaan van mensen in hun rouw periode blijf ik fijn vinden. Creëren ook, dat uit zich in de houten dingen die ik maak, maar ook in het spelen met woorden.

Daaruit is Rouwhout ontstaan en ben ik sinds 4 mei 2022 de trotse eigenaar van Rouwhout en dus onderneemster. Voor mij een nieuwe stap, maar met vertrouwen en ongelofelijk veel zin ben ik hieraan begonnen.

Ik kijk er naar uit om met jou in gesprek te gaan, om echt te horen wat jouw verdriet en gemis voor jou inhoudt. Voor mij is dit stukje met elkaar oplopen zeker zo belangrijk in de totstandkoming van jouw unieke herinnerings-item.

Er zijn vele mogelijkheden en graag sta ik open voor alles wat zich aandient.

Ik hou niet van de regels 'hoe het hoort', ik wijk daar heel graag vanaf als dat beter past.

Past jou dit niet, dan adviseer ik je om standaard tekst plankjes elders te kopen. Bij mij koop je maat- en handwerk. Er wordt hier letterlijk aan de producten gezaagd, geschaafd en geschuurd, zowel het hout, als ook de ontwerpen.

Ik zet mij voor de volle 100 % in om jou een lichtpuntje te kunnen bieden.

Zo zou je bij mij kunnen komen voor 2 of meerdere dagdelen Rouwarbeid, in mijn woonplaats Groot-Ammers. Maar ik bied je ook de mogelijkheid dat we elders afspreken. Bij jou thuis of bijvoorbeeld op een plaats die voor jou en diegene die jij zo mist heel belangrijk was. Dit geeft mij gelijk een beeld van wat belangrijk was in jullie relatie. Beelden kunnen nu eenmaal iets teweeg brengen en iets tot stand brengen en daar kunnen we mooi gebruik van maken. Soms zijn het hele voor de hand liggende dingen die je hart raken.

Eenvoud spreekt soms meer dan vele woorden……en daar wil ik deze blog dan ook mee afsluiten.

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

تعليقات


bottom of page