top of page

We gaan naar de beurs!

Bijgewerkt op: 3 mei 2022

Zie ik nu een frons verschijnen op je voorhoofd? Ik heb het niet over Wall-street en ook niet over de AEX natuurlijk! Stel dat ik ooit, ooit, ooit zover zou komen…..dan heb ik nog heel wat ‘brand’ uurtjes voor de boeg, maar dat terzijde. Ik ben graag iets realistischer :-) We gaan naar de inspiratiebeurs die op vrijdag 20 mei gehouden wordt in de Grote kerk in Vianen, in de tegenwoordige provincie Utrecht. Een prachtige kerk, een gebouw met een verhaal. Vreugden en verdrietige momenten hebben zich binnen deze muren laten zien. Verbondenheid tussen de mensen onderling en verbondenheid met God. Het past allemaal binnen deze muren die op 20 mei ons een warm plekje bieden voor een onderwerp dat bij menig mens koude rillingen geeft. Niet zomaar een inspiratiebeurs, maar één waar de meeste mensen huiveringen van krijgen en niet erg warm voor lopen. Je krijgt er van alles te zien op het gebied van uitvaarten en alles wat daarmee te maken heeft. Mag ik jou bij deze warm maken om een kijkje te komen nemen? Het is niet ‘doodsaai’ en zeker geen ‘dooie boel’. Er is muziek, heerlijke koffie, een ambachtelijk ijsje, overal een vriendelijke glimlach en een praatje dat er toe doet! Ik werk graag mee aan het bespreekbaar maken van alles wat komt kijken rondom afscheid, overlijden en rouw.

Voor mij zijn dit doodnormale gespreksonderwerpen en ik ben dan ook blij met de campagne van Sire “De dood, praat erover, niet eroverheen”

Graag ga ik die dag dus met je in gesprek over dit onderwerp.

In mijn gezellige stand kan je wat herinnerings-items zien, geef ik je graag uitleg over datgene wat bij jou op de lippen brandt en kunnen we het ook gewoon bij een luchtige kennismaking houden.

Op deze beurs praten wij er dus niet omheen, ook niet overheen, maar gaan graag mét jou in gesprek. Je zult zien, het is niet zo doodeng als je denkt.21 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page