top of page

Werk en privé scheiden hoor!

Bijgewerkt op: 3 nov. 2022

'Dat moet je gescheiden houden hoor!' Dit wordt mij met regelmaat verteld.
Ehhhhh oké, maar geen idee hoe en waarom, denk ik dan vervolgens.

In de tijd dat ik als uitvaartbegeleidster werkte, werd ik met regelmaat gebeld, geappt en gemaild in mijn vrije tijd. Laten we het over de weken dat ik een uitvaart regelde maar niet hebben ;-)
Vond ik dat erg? Nee!
Ik genoot van dat vak. En laat "vrije tijd" nu juist tijd zijn waarin je iets mag doen dat je leuk vindt, waar je van geniet. Tuurlijk vond ik het ook heerlijk als ik eens een ander praatje kon houden. Toch heeft het mij nooit in de weg gestaan, het is een vak dat mijn hart heeft en waar ik graag over praat.

Dat werk en privé gescheiden houden daar ben ik dus niet zo goed in. Dit
blijkt ook uit het feit dat ik er twee lieve vriendinnen bij heb gekregen juist dóór mijn werk.

Sinds 4 mei dit jaar ben ik met mijn eigen bedrijf, Rouwhout gestart.
Ik werk vanuit huis. De lange keukentafel is mijn bureau, hier staat mijn laptop en heb ik, bij koud weer, zicht op de (hart)verwarmende vlammetjes in de kachel. Boven heb ik een heerlijke grote werkplek voor mijn brand-werk en andere creatieve uitspattingen. De werkplaats van mijn (timmer)man, mag ik met regelmaat met hem delen. Zijn expertise en gereedschappen, deelt hij overigens ook met mij, zo fijn!

Creatieve ideeën komen overal en nergens tot stand. Dus niet enkel tijdens mijn 'werk-uren', nee juist niet. Ik vind inspiratie in de natuur, tijdens gesprekken, terwijl ik sta te koken, en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Kortom.....werk en privé scheiden?
Nee, dat kan ik niet.
Vind ik dat een probleem? Nee hoor.

It's my way of life!

Het kan dus zomaar gebeuren dat ik een afspraak met je plan in een zeer huiselijke omgeving (lees; mijn woonkamer). Ik hoop je ook daar die warmte te kunnen geven die ik zo graag verspreid.

Zie ik je gauw?
Je bent meer dan welkom! ~ Astrid ~

Comentarios


bottom of page